Přejít k obsahu|Přejít k hlavnímu menu

Rychlost hraje při hledání nemovitosti klíčovou roli, říká realitní investorkaTriky

Rychlost hraje při hledání nemovitosti klíčovou roli, říká realitní investorka

Realitní investorka Ivana Birtová při rozhovoru o investičních bytech zdůraznila, že rychlost hraje při nákupu klíčovou roli, zvláště pokud chcete koupit výhodně.

  • Vydáno: 30. 3. 2022
  • 1 minuta čtení

Realitní investorka Ivana Birtová při rozhovoru o investičních bytech zdůraznila, že rychlost hraje při nákupu klíčovou roli, zvláště pokud chcete koupit výhodně.

Rozhovor, který zazněl v jednom z investičních podcastů, moderovaných Vojtou Žižkou (https://vojtazizka.com), ukázal, že do nemovitostí mohou investovat i ti, kteří si myslí, že si to nemohou dovolit. Ivana byla téměř na dně, když s investováním do nemovitostí začala.

V jednom z jejích příběhů o nákupu popsala nutnost rychlého jednání, kdy makléře přesvědčila k prohlídce ještě tentýž večer, přestože prohlídky byly naplánované až na druhý den. Důvodem byla velmi výhodná nabídka, kterou by pravděpodobně již jeden z první zájemců urval pro sebe. Následně bylo velmi důležité rychlé jednání a okamžitá rezervace.

Abyste se mohli na prohlídku dostat jako první, musíte o nabídce také mezi prvními vědět. Jsme rádi, že vám s tímto potřebným prvním krokem můžeme ve Visidoo pomoci. Rychlá reakce, domluva prohlídky, posouzení a jednání je již ovšem na vás.

Vyzkoušejte náš nástroj Visidoo a buďte první, kdo se o nabídkách nemovitostí dozví.

Triky

Líbil se vám tento článek? Podpořte nás a nasdílejte ho přátelům.

Související články

Zajímavost

Výhled trhu nemovitostí na rok 2021

26. 2. 2021 ájem o hypotéky byl v roce 2020 opravdu velký, a to navzdory pandemickým opatřením, která nás provázela prakticky celý rok. Jak tedy bude vypadat trh s nemovitostmi v roce 2021 a co nás čeká?

Přečíst článek

Triky

Jak vyzrát na hledání nemovitostí - část I.

26. 5. 2022 Nákup nemovitosti je velké rozhodnutí, nejen proto, že stojí velké peníze, ale také proto, že často rozhoduje o vašem budoucím životě. Málokdo totiž kupuje nemovitost s tím, že ji za pár let prodá a přestěhuje se jinam. Proto je při koupi dobré vše pořádně zvážit. Na druhou stranu vás ovšem dlouhé váhání může o dobrou nabídku připravit. Abyste na rozmyšlení a prověření získali co nejvíce času, musíte se k nemovitosti a následně i prohlídce dostat včas.

Přečíst článek

Potřebujete poradit
s hledáním bydlení?

Nechte nám váš kontakt, ozveme se vám
a poradíme s čímkoliv co se týká hledání a koupě bydlení.